نسبت ها و روش های فیبوناچی در تجزیه و تحلیل فنی

ساخت وبلاگ

از جالب ترین شاخه های تجزیه و تحلیل فنی ، نسبت های فیبوناچی است. منطق اساسی در روش فیبوناچی این است که ساختار ریاضی که به ترتیب طبیعت دیده می شود نیز در بازارهای مالی معتبر است. برای درک بهتر این ساختار ریاضی ، اجازه می دهیم ابتدا به شماره های لئوناردو فیبوناچی و شماره های فیبوناچی نگاه کنیم:

لئوناردو فیبوناچی ، در سال 1170 در پیزا ، ایتالیا متولد شد. وی به دلیل وظایف گمرک پدرش ، دوران کودکی خود را در شمال آفریقا گذراند. او ریاضیات را در جهان اسلام تحصیل کرد ، که در آن زمان به مراتب پیشرفته تر از اروپا در ریاضیات بود.

در سال 1200 ، او به پیزا بازگشت. در پیزا ، او اثر معروف خود را "لیبری تعبر" نوشت ، به معنی "کتاب محاسبه". این کار باعث شد تا ریاضیدانان غربی اعداد عربی و اعداد اعشاری را کشف کنند.

فیبوناچی با هدف آشکار کردن ساختار ریاضی طبیعت ، تحولات پیشگامانه ای را که می تواند به عنوان یک انقلاب در دنیای علم و هنر در دوره پس از مرگ در نظر گرفته شود ، پیشگام کرد.

اعداد فیبوناچی

برای همه نظریه ها فیبوناچی مطرح شده ، دنباله اعداد سنگ بنای آن است. شماره اول در دنباله 0 است. در دنباله اعداد ، اعداد با اضافه کردن عدد قبلی به دست می آیند:

توالی شماره فیبوناچی به دست آمده پس از محاسبه به شرح زیر است:

دنباله فیبوناچی ویژگی های جالبی دارد:

  • در دنباله ، هر شماره چهارم را می توان با 2 تقسیم کرد ، هر شماره پنجم را می توان با 5 تقسیم کرد و هر شماره C را با 8 تقسیم کرد.
  • ضرب هر عدد در دنباله شماره فیبوناچی توسط 1618 (نسبت طلایی) تعداد بعدی را تقریباً می دهد. با رشد اعداد ، نرخ تقریبی افزایش می یابد.
  • 0. 618 برابر تعداد هر عدد معین ، تعداد قبلی را تقریباً می دهد. با افزایش تعداد ، نسبت رویکرد افزایش می یابد.
  • 2،618 بار هر شماره ، دو ردیف شماره بعدی را می دهد.
  • 0. 382 برابر هر تعداد ، دو ردیف شماره قبلی را نشان می دهد.
  • به جز 1 و 2 ، تمام اعداد فیبوناچی چهار بار به علاوه شماره فیبوناچی دیگر شماره فیبوناچی دیگری را می دهد: 3 x 4 = 12 + 1 = 13 ، 5 x 4 = 20 + 1 = 21 ، 8 x 4 = 32 + 2 = 34…

نسبت طلایی

نسبت طلایی نسبت ویژه ای است که در شکل و ساختار بسیاری از موجودات زنده و بی جان در طبیعت یافت می شود. می توان نسبت طلایی را به همراه توالی شماره فیبوناچی مشاهده کرد.

نسبت طلایی شناخته شده در مصر باستان و تمدن یونان توسط فیبوناچی به ادبیات ریاضی معرفی شد. این نسبت توسط بسیاری از هنرمندان و دانشمندان ، به ویژه لئوناردو داوینچی مورد استفاده قرار گرفت.

ستاره شناس مشهور آلمانی یوهانس کپلر اهمیت نسبت طلایی را به شرح زیر برجسته کرد:

"هندسه دارای دو گنجینه عالی است. یکی قضیه فیتاگوراس است. دیگری ، تقسیم یک خط به نسبت شدید و متوسط. اولین مورد ممکن است با اندازه گیری طلا مقایسه کنیم. دوم ما ممکن است یک جواهر گرانبها را نامگذاری کنیم. "- یوهانس کپلر

نسبت طلایی یک عدد غیر منطقی است. در سیستم اعشاری به عنوان 1. 618033988749894 نوشته شده است ... اما در محاسبات به عنوان 1. 6180 پذیرفته شده است.

در توالی شماره فیبوناچی ، رابطه بین ضریب 0. 618 به دست آمده توسط تقسیم تعداد کمی به تعداد زیاد و تعداد 1618 به دست آمده با تقسیم تعداد زیاد توسط تعداد کمی نسبت های فیبوناچی را می دهد:

نسبت فیبوناچی در تجزیه و تحلیل فنی

نسبت های 0. 382 ، 0. 500 و 0. 618 اغلب در تجزیه و تحلیل فنی استفاده می شود. این نسبت ها در حرکات در حال افزایش و تصحیح استفاده می شود.

روشهای نسبت فیبوناچی عمدتاً برای تعیین پشتیبانی و مقاومت طولانی مدت و بلند مدت استفاده می شود. با این حال ، از آن برای تعیین پشتیبانی و مقاومت حرکات کوتاه مدت نیز استفاده می شود.

سه روش برای استفاده از نسبت های فیبوناچی در تجزیه و تحلیل فنی وجود دارد:

  1. سطح اصلاح فیبوناچی [رایج ترین]
  2. مناطق زمانی فیبوناچی
  3. طرفداران فیبوناچی

1. سطح اصلاح فیبوناچی

اصلاح فیبوناچی متداول ترین روش در تجزیه و تحلیل فنی است. در این روش تجزیه و تحلیل ، سطح پشتیبانی و مقاومت فیبوناچی با کمک خط ترسیم شده از پایین روند به سطح اوج بدست می آید.

دانستن اینکه اوج نوسان و کمترین چرخش ها به نظر می رسد بسیار مفید است برای ترسیم صحیح فیبوناچی.

این روش ، که سیگنال خرید و فروش مستقل را تولید نمی کند ، به ویژه در تعیین پشتیبانی و مقاومت میان مدت و طولانی مدت موفق است. این روش همچنین می تواند برای کوتاه مدت استفاده شود. با این حال ، میزان موفقیت کمی پایین تر از میان مدت و بلند مدت است.

منطق اساسی این روش این است که تفاوت بین پایین و اوج در روند و تقسیم فاصله عمودی بر اساس نسبت های فیبوناچی کلیدی 23. 6 ٪ ، 38. 2 ٪ ، 50 ٪ ، 61. 8 ٪ و 100 ٪. پس از شناسایی این سطح ، خطوط افقی ترسیم شده و برای شناسایی سطح پشتیبانی و مقاومت احتمالی استفاده می شوند.

سطح و معانی اصلاح فیبوناچی

چگونه می توان فیبوناچی را دوباره ترسیم کرد؟

  1. تمرکز خود را بر روی نوسان کم و زیاد تغییر دهید
  2. از نقطه پایین قابل توجه ترسیم کنید
  3. آن را به سمت نقطه مهم مهم بعدی بکشید
  4. ابزار را به سمت سمت راست بکشید تا عملکرد قیمت بازی کند

موج صعودی

برای ترسیم اصلاح فیبوناچی در موج صعودی ، باید از پایین به بالا بکشید. همانطور که نمودار بالا را مشاهده می کنید ، پایین قابل توجه 9850 دلار است ، قابل توجه بالا 12070 دلار است.

قیمت از سطح 0. 50 که سطح گزاف گویی متوسط است. پس از گزاف گویی ، قیمت به سطح فرمت او ل-0. 27 رسید.

نکته: اگر در تلاش برای یافتن نوسان زیاد و پایین هستید ، می توانید از نشانگر PivotShl استفاده کنید.

موج نزولی

برای ترسیم اصلاح فیبوناچی در موج نزولی ، باید از بالا به پایین بکشید. همانطور که نمودار بالا را مشاهده می کنید ، پایین قابل توجه 9850 دلار است ، قابل توجه بالا 12070 دلار است.

قیمت رد شده از سطح 0. 382 که سریع و سطح اصلاح کننده چرمی است. پس از رد ، قیمت به سطح پسون د-0. 27 ، -0. 618 رسید. این نمونه ای عالی است که به عنوان مثال رو به پایین است.

نکته: اگر در تلاش برای یافتن نوسان زیاد و پایین هستید ، می توانید از نشانگر PivotShl استفاده کنید.

به یاد داشته باشید: بازار می تواند به روشی بسیار سریع حرکت کند. همیشه سطح پشتیبانی و مقاومت خود را ترسیم کنید.

2. مناطق زمانی فیبوناچی

قیمت تنها متغیر در تجزیه و تحلیل فنی نیست. متغیر زمان نیز موضوع مهم تحقیق است. به همین دلیل از تئوری های فیبوناچی در حرکات قیمت و همچنین در فواصل زمانی استفاده می شود.

فواصل زمانی فیبوناچی شامل خطوط عمودی است که از پایین یا بالا با کمک اعداد فیبوناچی کشیده شده است.

در مرحله نقاشی ، پایین یا اوج به عنوان 0 پذیرفته می شود. سپس خطوط فواصل زمانی ایجاد شده با استفاده از شماره های فیبوناچی در نمودار قیمت قرار می گیرند.

با توجه به منطق اساسی مورد استفاده در استفاده از اعداد فیبوناچی در این روش ، هر شماره فیبوناچی تعداد روزهای در بازه زمانی را نشان می دهد.

شماره اول فیبوناچی شماره 1 نشان دهنده یک بازه زمانی یک روزه ، دومین فیبوناچی شماره 2 ، یک بازه زمانی دو روزه و پنجم فیبوناچی شماره 8 است که نشان دهنده فاصله زمانی هشت روزه است: 5 ، 8 ، 13 ، 21 و34 روز برای رسیدن به دوره کشیده می شود.

با توجه به منطق اساسی این روش ، حرکات مهم در هر بازه زمانی رخ می دهد. فواصل زمانی فیبوناچی ، سیگنال های خرید یا فروش را نمی دهید و عمدتاً برای تعیین مدت زمان نوسانات استفاده می شود.

3. طرفداران فیبوناچی

نسبت های فیبوناچی را می توان در طرفداران فیبوناچی مشاهده کرد. مانند سایر روش های تحلیل فیبوناچی، فن های فیبوناچی ابتدا یک خط مرجع بین پایین و قله ترسیم می کنند.

با این حال، خط مرجع ترسیم شده در این روش باید به اوج روند میانی کشیده شود.

فن های فیبوناچی برای شناسایی سطوح حمایت و مقاومت قابل توجه در روندهای نوظهور استفاده می شود.

صعود به بالای خط 38. 2 در روندهای صعودی به معنای افزایش بیش از حد است و می توان انتظار اصلاحی برای میان مدت داشت.

تعبیر می شود که افت زیر خط 61. 8 بیش از حد کاهش یافته است. با این حال، شکست در تقویت خریداران در این سطوح ممکن است به معنای معکوس شدن روند باشد. معمولاً در این مرحله از اندیکاتورها استفاده می شود.

مهم: فن های فیبوناچی روشی برای تجزیه و تحلیل هستند که قابلیت اطمینان آن زیر سوال رفته است. در دوره های حرکات سخت به درستی کار نمی کند. بنابراین توصیه می شود در بازارهایی که نوسان کمتری دارند استفاده شود.

نظر شخصی

من برای مدت طولانی در بازار ارزهای دیجیتال و کالا معامله می کنم. نسبت های فیبوناچی نقش مهمی در مسائل فنی بازی می کند. بیشتر اندیکاتورها و ربات های معاملاتی از نسبت های فیبوناچی استفاده می کنند. من فکر می کنم مردم باید زیبایی نسبت طلایی و نسبت فیب را درک کنند.

من شخصاً از اصلاح فیبوناچی در بازار ارزهای دیجیتال استفاده نمی کنم. من فقط از نسبت های فیبوناچی در میانگین های متحرک استفاده می کنم. آنها عالی عمل می کنند زیرا زمانی که بازار بی ثبات است، ما به سطوح حمایت/مقاومت پویا و نه فقط خطوط ثابت نیاز داریم.

همچنین، سوگیری خود را با سایر روش های تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی پشتیبانی کنید. سعی کنید یاد بگیرید که چگونه به روش خود تجارت کنید. زیرا اگر یاد بگیرید، درآمد خواهید داشت…

امیدوارم این مطالعه به شما در درک «نسبت‌ها و روش‌های فیبوناچی در تحلیل فنی» کمک کند. خواندن "تجارت ابر ایچیموکو" را فراموش نکنید. متشکرم…

سیگنالهای معاملاتی...
ما را در سایت سیگنالهای معاملاتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عارف لرستانی بازدید : 55 تاريخ : پنجشنبه 10 فروردين 1402 ساعت: 13:51